Ahad, 24 Oktober 2010

>> Volkswagen New Beetle


aku nk keta nie!!!..aku nk keta nie!!! http://www.emocutez.com  

hoho..nie la keta VOLKSWAGEN NEW BEETLE / VOLKSWAGEN KUMBANG BARU...

comey siot!!! , first time tgk keta nie ada dekat2 dengan area kolej baru2 nie,..tpi yang pasti keta tu bukan dimiliki oleh lecture2 kat sini,..huhu,..& yang pasti keta tu dimiliki oleh budak khusus/orang khusus yang datang khusuS kat KOLEJ TELEKOM / KOLEJ MULTIMEDIA,. mesti dia anak orang kaya kn3... mahal kot keta nie... 2,3 hari dah dok nmpk keta nie, tpi belum pernah lagi terserempak dengan tuan empunya keta nie,.. lelaki ke perempuan ea???hemmm,,...
http://www.emocutez.com

ada la sekali 2, nmpk sekumpulan budak2 junior dok pi tangkap gmbar dengan keta 2,..wah3,..nie yang bt aku tension nie...ada la salah seorang dari depa, dok merunggut

"AKU NK KETA NIE WEH!!!...AKU NK KETA NIE,.. KETA NIE COMEY... WEH AKU NK KETA NIE..."
(xperlulah aku nk bagi tau sapa budak tu...diam2 suda)

haha,...nie la harga bagi setiap satu keta nie??? 


Volkswagen New Beetle 1.6 - RM139,888

Volkswagen New Beetle 2.0 - RM156,888

anda mampu memilikinya???acececece...




klu aku,nk beli keta nie..nk kena pg 2,3 kali,..so baik x yah piki..
  http://www.emocutez.com

cukup la sekadar pakai keta kelisa yang JUGAK COMEY tu..
  http://www.emocutez.com

ada persamaan x??haha..







8 ulasan:

Khairy berkata...

kete ni memang mahal lo...bukan semua orang mampu orang nak beli. Ala...kalau keta mahal pun tak best gak. Asyik risau nnt kena curi ada la...

Coco berkata...

klau pmilik keta tu llaki, sila mgurat dgn jayanya utk memiliki llaki n keta tersebut. wahahahaha.

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

@ coc : sudah semestinya,..tpiii,..klu dia dh ada ehem2 tu,.adeh,..tensen r,..

@khairy : betul jgk ea,..

L@g3nd@ buD@k N@k@L berkata...

akma jom kita syer duit beli keta nie??ahakss

Coco berkata...

jgn tensen. g ngorat tauke keta kumbang. untung2 klau dh akma dpt tauke tu, jgn lpa share kete kumbang dgn coco. XD

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

@nakal : jom share.. nakal bayar akma guna..har3,..

@coco : wah,..bt tauke tu ada 3 bini,,..akma jadi no 4 r,.. xmo r.. x rela.. xdapat keta nie pon dapat gmbar pon jadi la,..nnt akma bagi gmbar keta nie kat coco..huhuk.. :)

NARDtheNERD berkata...

kelisa pun jadi lahhhh...
eehehe..
:))

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

betul tu betul,..asalkan jalan,......

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...