Isnin, 22 November 2010

>> Bila exam sudah habis...kita...

wah...leganya....exam da habis....huhu....aku lega3... apa korang bt dengan kertas soklan exam ea???mesti korang simpan, koyak2 atau pun ada yang bakar...huhu...aku tgh gian nk menlukis nie..huhu...maklum la...pelukis prefessional...hahak...huhu..nak tau ape yang ku bt dengan kertas soklan tu lepas abeh exam?? jom tgk...

klik gambar nie klu nk tgk dengan lebih jelas


klik gambar nie klu nk tgk dengan lebih jelas


klik gambar nie klu nk tgk dengan lebih jelas




Ahad, 21 November 2010

>> Bila Manusia tidak punya OTAK

sedey!!!! hampa tau dak...semlm aku dok usha2 youtube...dok selongkar benda2 yang menarik..lepas tu aku terjumpa 1 video nie...manusia sekarang sgt KEJAM...ada ka patut binatang yang cumel2 dia sanggup dera mengalahkan dera manusia lak...byk kali aku dok tgk video nie..kadang2 aku terasa malu jadi manusia...semuanya kerana manusia..sanggup buat kat binatang tu demi kepentingan diri...

kat bawah nie aku ada letak video tu..hampa tgk la....

hampa nk tau depa bt apa kt binatang yang cumel tu..bia kau list kan sedikit...

~ dipijak2
~ dihempap2
~ siat kulit binatang tu masa tgh hidup ag sampai binatang tu sedang menangis teresak2..
~ lepas dia  siat kulit binatang tu hidup ag...tggl nyawa2 ikan je....


HADOIII...

aku rasa cm nk g tembak ja org yang duk bt kja yang x dak perikemanusiaan nie..

SEDEY!!!!


I HATE PEOPLE IN THIS VIDEO!!!!!!! VERY3 HATE..






Ahad, 14 November 2010

>> Senarai NGERI tahap gaban

wah2...minggu nie asyik2 entri yang ngeri2 ja..kn3.. huhu...tpi aku xmo la letak gmbar2 yang mengerikn dan  menyeramkan..nnt orang x mo nengok blog aku pulak..huhuk...kesian aku... tpi kali nie aku nk senaraikan blog2 or website2 mngeri yang pernah aku jelajah..huhuk...

mesti ada sesetengah hampa tertnya2 nape aku suka tgk bnda2 cm gini???biasa la aku nie ahli forensik, kne la nengok bnda2 cm gini..(wah2 prasan tul)..huhu... mang dulu pon aku ngeri tahap gaban jugak dan 2,3 hari tak leh nk tito..disbb kn aku nengok bnda alah cm nie...so...aku praktis kn diri aku untuk tgk bnda2 cm nie..aku tgk denagn kawan aku...aku tgk sorang2..so bila aku dah tgk bnda2 cm nie selalu..dah jd satu kebiasaan bagi aku...so..rasa mngeri or rasa mual tu da tadak..huhukk.

adalah sorang kawan aku nie bila dia tgk ja gmbar or video mcm nie msti dia gelak2, macam orang gila pon ada...lawak sgt ka tgk bnda2 mengerikn nie...heemm....

so skrang aku da tau kenapa dia gelak2 bila tgk gmbar2 or video2 yang mengerikan nie..sbb nya aku sekarang berada dalam situasi dia jgk...huhuk,..tpi kadang2 rasa kesian dan simpati tgk org yang matinya sungguh menyedihkn..nk bt cm ne kn...dah takdir..

pa yang aku dok cita nie...huhuk..jom kita tgk senarai mengerikan nie..(hampa klik la...kesian depa..xdak sapa p blog depa..)huhuk..

 (yang ni la first2 blog yang aku rajin dok p tgk sampai skrng n aku da follow blog dia...huhuk)
tagline yang d gunakan "...HIDUPLAH DENGAN PANTAS, MATILAH DENGAN CEPAT, DAN TINGGALKAN MAYAT YANG MENARIK...")


(aku suka dengar lagu dia..huhuk)

(first aku masuk terkejut sikit..huhuk...sbb ape???jom klik) 


(nie website aku baru jumpa...dalam website nie macam2 ada...klu nk tgk yang mngeri punya klik sja pada mana2 perkataan yang ada perkataan "ngeri" tpi x ngeri sgt la...huhuk)

pada siapa2 yang ada terjumpa tgk web2 myeri nie gtau aku...boleh aku g usha2..

WARNING!!! 18 SG...PADA ANDA YANG BAWAH UMUR TIDAK DIGALAKKAN KLIK OK...JGN SALAHKN AKU...HANYA PADA YANG BRANI SAHAJA!!!

>> Andai kanibal masih ada..

PERHATIAN : PADA SESIAPA YANG ADA LEMAH JANTUNG YANG SAMA WAKTU DENGANNYA SILA BERHATI2...EN3 KALI NIE AGAK ............MENAKUTKAN

mengerunkn butut(betul)...bayangkan kanibal masih ada...orng kawan2 hampa yang slalu dekat dengan hampa itu seorng kanibal...mcm mne ea??..msti da arwah da...kehidupan kanibal nie masih wujud ke zaman sekarang??
orng kata...(orng kata la,bukan aku kata)...dalam banyak2 daging...daging manusi yang paling SODAP!!!.. wah3...sedap sgt ke?? ada mcm ayam goreng kt KFC  x?? DAN benarkah fakta yang mengatakan bahawa memakan daging manusia itu boleh memanjangkan usia seseorng??? huhu..hemm...mari kita fikirkan bersama...

KENAPA MEREKA KANIBAL??

"alasan yang dipakai untuk membenarkan perbuatan kanibalisme adalh mrka sebenarnya kurng lebih sama iaitu utk mndptkn kesaktian, kepuasan, yang dianggap nntnya dengan kesaktian tersebut dapat mrubah kehidupan mereka dengan lebih baik.."


MUGKIN HAMPA KENAI DENGAN ORNG DI ATAS NIE??KN??
RUGI LA KLU TATAU...
(aku kenai dia masa aku dok baca mastika tahun bapa pon da lupa da...da lama da..)

ATAU..

MUNGKIN JUGA HAMPA KENAI DENGAN ORNG KAT BAWAH NIE??


MEREKA ADALAH PEMAKAN MANUSIA!!!

MARIKATA LIHAT GAMBAR YANG SETERUS NYA....










KENAPA AKU LETAK GAMBAR NIE???HEM...UTK PARA KANIBAL TU..JGN PILIH DAGING MCM NIE..LIAT LA...HUHUK!

SESIAPA YANG BRANI MCM AKU JOM TGK VIDEO NIE SAMA2


TGK VIDEO NI NK TEGELAK PON ADA...HAHAK...
Semua artikal nie xdak kaitan dengan mana2 pihak... :)

Selasa, 9 November 2010

>> Aku dan Bakat (BAKAT TERPENDAM)

wah...ayat semangat gitu..entri kali nie aku nk kongsi dengan para-para sakura pengunjung yang singgah ke blog aku...berbakat ka aku nie??heemmmm...semua org ada bakat kn???cuma kita x amik kesempatan tu...huhu...dalam blog nie aku dh tunjuk macam2 bakat aku...bakat aku dari segi penulisan terutamanya..huhuk..bakat aku dalam origami(buat burung. bt ketupat,lemang,memasak) semua aku dah kongsikn dalam blog aku yang cumel nie..hahak.....tpiiiii...kali nie aku nk cari lagi bakat aku yang terpendam...bakat aku dalam bernyanyi...(nyanyi ja...klu x aku nk ngaji...tpi...aku pon xpandai sangat nk bertaranum...so...aku nyanyi...msti hampa nk tau kn sora aku nie sedap ka??...sora aku mcm na ea???...huhuhu....so...kuat kn sikit volume kt lttp or pc hampa...

tadaaaaaaaaaa........

KITA@production mempersembahkan...hahahak
layan......
lagu nie 1 minit lebih ja...aku pon tatau apa motif aku nyanyi lagu nie...sbb dia rentak dia ja...




video


so apa pendapat anda??? sora aku nie mc budak cikit...tu org kata sora mnja...hahak
http://www.emocutez.com


so aku da tau...klu aku nk nyanyi...aku x leh nyanyi lagu yang rancak mcm lagu ella, amy search, ramli sarip..nnt kotak sora aku akan mengalami kerosakan yang teruk..hihihik..
sooo....hampa cm ne lak???heee....
"SERLAHKAN BAKAT ANDA..."

Isnin, 8 November 2010

>> Aku? Saya? Akma?

Apa kena mengena tajuk di atas nie dengan aku dan hampa??ceeeee...heee...sebenarnya aku x nk kelirukan hampa semua..k, bia aku jelas kn kenapa dengan tajuk diatas...

AKU?? = aku guna perkataan "aku" nie hanya didalam blog aje..sbb aku rasa selesa..then aku rasa asli seperti aku sedang berkata2 dengan diri aku..(pape  je la)

SAYA?? = klu aku sembang dengan org yang lagi tua dari aku..mean orng yang 30 keatas..(org2 cm nie kne hormat)..kenapa aku guna?? sbb aku rasa selesa..sbb klu kt lua pon aku akn cakap cm tu gn org yang lebih tua..

AKMA?? : aku slalu guna kan bila bercakap dengan kawan2 , tpi!!! aku jugak akan menggunakan perkataan "aku" klu bersembang dengan kawan2 yang agak emo dan agak senget mentalnya...
http://www.emocutez.com

so mari kita bt perbandingan penggunaan kata2 di atas..

SAYA : "mak cik...bolehkah mak cik memberi saya sepotong  kek itu??"(skemanya ayat aku..hehehe)...http://www.emocutez.com


klu nk dibandingkn dengan perkataan "aku"

AKU : "hey mak cik...wazup!!! bagi aku sepotong kek itu"(esh3...klu ank aku nie, sepak terajang dah!)so...mang x sesuai gunakan perkataan "aku" untuk org yang lebih tua dari aku tmbah2 golongan yang lebih berusia..

AKMA?? : "boleh akma nk kek tu sikit??"(ayu la plak...perah santan tul!!!)
http://www.emocutez.com

so...ape plak kne mengena dengan kek??? sebenarnya aku nk mkn kek...kek...kek...
"SAYA SUKA MAKAN"


ada sapa2 tau cm ne nk gemuk kn badan cikit??hem...akma nie kurus sgt la...berat 45kg...4 kampit beras je pon...huhuk..

Ahad, 7 November 2010

>> beginikah kitaran hidup kita??

sudahkan anda bersedia menempuhi kehidupan yang baru???
bila tgk gambar dibawah nie..rasa insaf plak..xmau buat jahat..

klik gambar nie klu nk tgk lebih jelas!!


Ahad, 31 Oktober 2010

>> Aku memang kejam!!!

assalamualaikum w.b.t....hari nie aku boring sgt,..mud hilang entah ke mana...so, dari aku termenung/layan boring, so aku amik keputusan untuk bt aku x boring n aku nk kembalikan mud2 aku yang telah hilang tu...so......

.....inilah hasil dari kerja aku....

tajuk dia : AKU KEJAM!!
http://www.emocutez.com  



DUA JA AKU BUAT...XLARAT DAH NK BUAT BANYAK2..

Jumaat, 29 Oktober 2010

>> Ada apa dengan Wayang Kulit?hehe

Assalamualaikum, salam satu boria, pada paqa pengunjung ni nk habaq mai kat hampa, ni...tok sah dok buat tequk nah...kali ni aku nk cakap utara sat, pasai apa aku ckp utara?? haaaa....ni nk habaq mai ni,.aku jumpa satu video ni...video wayang kulit versi loghat utara,.aku tgk video ni,sat2 aku ketawa,. tak tau la,..bagi aku klakar la jugak.??mai la tgk sat,..lepak2 dulu kat blog aku ni,..kopi 'o' dengan pak tongkoi(nama bagi kueh tu klu kat tempat aku),  dah tersedia dah,.jemput la mai tgk,.


WAYANG KULIT
Tajuk : Mat rempit
No Tiket : A2127
Sit : depan skali.

video
PART 1



video
PART 2

Selasa, 26 Oktober 2010

>> Akma Kena Interview, Nas Ahmad mai Terjah!

Berita yang mengemparkan dunia, Akma telah ditagged oleh ♥niNa syakiNa
so..Akma kne jawap soalan2 terjah nie...jom kita tgk,..

1. apa benda paling penting dalam hidup korang?
~ Restu IBUBAPA, kawan2, myb 1 hari nnt suami pulak (acecece!!! hegeh2)

2. benda terakhir yang korang beli guna duit korang?
~TopUp RM3 hengget aje(jimat) , tghari td beli nasi+sambal udang+kobis goreng. (YANG PENTING JIMAT)

3. dimanakah tempat korang akan langsungkan perkahwinan korang dan apakah temanya nanti?
~Ingat nk buat kat tasik, buleh ajak suami tejun tasik skali...hahak..tema??emmm... terpulang pada hubby la, sayang ikot aje...hoho,.. 

4. adakah korang sedang bercinta sekarang?
~YA ada TIDAK pon ada, separuh2 la,.

5. berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?
~Selagi Dia setia...(ayat dari nina, suka ayat nie)

6. dimanakah korang selalu jumpa kekasih korang?
~Hari2 jumpa kat rumah..

7. novel/buku/majalah terakhir dibeli?
~Pinjam dari orang la...(JANJI JIMAT), nk baca sekali aje

8. apakah nama penuh korang?
~Nor Akmarul Azrin binti Yahya yang bererti Cahaya Bulan Kekuatanku,..(wah3..patut r suka sgt tgk bulan mengambang pastu jadi drakula)

9. antara mak dan ayah, mana korang lebih mesra?
~Kedua2nya


10. namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?
~emmm...(adeh apa nk letak nie), emmm...myb nk jumpa sapa2 ja,selagi buleh jumpa...huhuk.

11. adakah korang basuh baju korang sendiri?
~Mestila...buat apa nk hantar dobi(JANJI JIMAT).

12. dimanakah tempat yang betul2 korang nak pergi?
~Heaven..INsyaAllah

13. pilih salah satu, peluk atau cium?
~Tak kira!!! Nk dua2 jgk!!

14. beritahu 3 benda tentang orang yang beri tag?
~nama dia nina syakina
~Suka tgk dua buat mulut itik 2...tpi paanjangkan sikit lagi ea...hehe
~Klu masuk ja blog dia curse dia ada bintik2 merah(apa nama dia ea??..huhu), suka main..


15. 5 benda yang paling disayangi dalam hidup anda?
~benda ea...emm...rasanya semua denda aku sayang kotttt....

16. lagu yang paling anda suka dan selalu dengar?
~Semua lagi..

17. bila tarikh lahir dan kat mana korang sambut tahun lepas?
~16 sept 1990, jarang sambut,.tahun nie pon x sambut...cukup la sekadar wish..hehehe..


18. 5 rakan Blogger yang korang nak tag.
Coco 
~Semua follower r...

Ahad, 24 Oktober 2010

>> Volkswagen New Beetle


aku nk keta nie!!!..aku nk keta nie!!! http://www.emocutez.com  

hoho..nie la keta VOLKSWAGEN NEW BEETLE / VOLKSWAGEN KUMBANG BARU...

comey siot!!! , first time tgk keta nie ada dekat2 dengan area kolej baru2 nie,..tpi yang pasti keta tu bukan dimiliki oleh lecture2 kat sini,..huhu,..& yang pasti keta tu dimiliki oleh budak khusus/orang khusus yang datang khusuS kat KOLEJ TELEKOM / KOLEJ MULTIMEDIA,. mesti dia anak orang kaya kn3... mahal kot keta nie... 2,3 hari dah dok nmpk keta nie, tpi belum pernah lagi terserempak dengan tuan empunya keta nie,.. lelaki ke perempuan ea???hemmm,,...
http://www.emocutez.com

ada la sekali 2, nmpk sekumpulan budak2 junior dok pi tangkap gmbar dengan keta 2,..wah3,..nie yang bt aku tension nie...ada la salah seorang dari depa, dok merunggut

"AKU NK KETA NIE WEH!!!...AKU NK KETA NIE,.. KETA NIE COMEY... WEH AKU NK KETA NIE..."
(xperlulah aku nk bagi tau sapa budak tu...diam2 suda)

haha,...nie la harga bagi setiap satu keta nie??? 


Volkswagen New Beetle 1.6 - RM139,888

Volkswagen New Beetle 2.0 - RM156,888

anda mampu memilikinya???acececece...




klu aku,nk beli keta nie..nk kena pg 2,3 kali,..so baik x yah piki..
  http://www.emocutez.com

cukup la sekadar pakai keta kelisa yang JUGAK COMEY tu..
  http://www.emocutez.com

ada persamaan x??haha..







Sabtu, 23 Oktober 2010

>> Rahsia Personaliti Disebalik Coklat

dituju pada : Satu Dua Cokelat
hehehehe,...sedapnya coklat nie,..terliur tgk..

taukah anda? kebaikan coklat?hehehe

Coklat sering dikaitkan dgn kekuatan & stamina, tenaga & kuasa serta kesihatan & keceriaan.juga boleh hilangkan stress

 ATAU??

ramai pulak yg mengatakan bahawasanya esok puasa coklat boleh menggemukkan & menyumbang ke arah masalah jerawat!

PEDULIKAN SEMUA ITU!!!/ DONT CARE ABOUT IT!!!

Menurut kajian drpd aku keceriaan yg dilakukan ke atas wanita Oxford dictionary mendapati barangsiapa yg menghidu haruman drpd minyak asli Cocoa Therapy mnjadi ceria selepas bberapa minit menghidunya.

SEE...coklat mmbuatkn kita bahagia...

so, xnk la mmbebel bebanyak... apa kejadahnya dgn coklat ini?haa...entri kali nk nk share sesama cerita sal coklat..kamu semua suka coklat.. jom kita tgk, siapa yg kena...


PILIH COKLAT WARNA PUTIH, HITAU ATAU CAMPURAN?

Coklat warna putih

Kamu memiliki semua kekuatan utk menakluki dunia (wah3!! hebat org nie). Sygnya kdngkala kamu seakan ragu2 utk mmbuat keputusn. Pdhal, jika kamu tau a
pa yg ingin kamu capai, pintu kejayaan trbuka utk kamu.


Coklat susu

Kamu suka kpd keindahn & peka trhadap apa yg kamu lihat. Bagi kamu, mengenang masa lampau & mengingat kembali saat2 indah sewaktu kecil mampu mmbuat semangat kamu berkobar2.


Coklat hitam (Dark Chocolate)

Kamu brpandangn jauh. Pandangan & cadangan yg kamu kemukakan selalunya 'up-to-date'.Kamu sentiasa brusaha utk tampil lain dri yg lain. Selain itu, kamu juga gemar mengumpul barang2 pemberian orang. (betoi ka??)

Coklat campuran (semua rasa)

Kamu seorang yg fleksibel. Kamu trgolong antara individu yg kaya dgn wawasan
2020, mudah bagi kamu mengikut peredaran zaman. Kamu tak ingin diri kamu jauh tinggal di belakang.


APA KAMU BUAT PADA PEMBUNGKUS COKLAT??
Diramas dan dipenyet2

Jika mkn coklat & kemudian gemar meramas2 kertas pmbalutnya sebelum dibuang ke dlm tong sampah, bererti kamu tergolong antara individu yg tak suka terlibat dlm masalh cinta. Fikirn kamu yg sering brkecamuk mmbuatkn kamu sukar mmberikn konsentrasi trhadap sesuatu perkara. Tak hairanlah jika pasangan kamu sering mengeluh dgn sikap kamu itu.

Dilipat dan dibuat origami

Jika gemar melipat2 pmbalut coklat, bererti kamu seorang yg rapi & bersih. Hidup kamu teratur & begitu juga dgn pemikiran kamu. Dlm bercinta, kamu selalu mengikut mood. Haaa, tak baiklah macam tu! Kamu perlu lebih bijak mengimbangi emosi kamu itu.


Dibentuk bola-bola api

Jika mmbuat pmbalut coklat itu mnjadi bola & memainkannya di meja, mungkin kamu sdg bosan dgn kehidupan cinta kamu brsama pasangn. Ada baiknya kamu berbincang dgn pasangan kamu tu mengenai prhubungan kalian berdua. Kalian perlu lebih brfikiran terbuka utk menerima teguran & kekurangan diri masing2 bagi tujuan kebaikan dalam perhubungan.

Dikoyak-koyak dan di tendang2

Kamu seorang yg romantis trhadap pasangan. Kamu suka membelai krn pd kamu, belaian jemari kamu itu mampu mmperlihatkn rasa cinta & kasih trhadap pasangan. Kamu mementingkan keromantisan dlm perhubungan.

Digulung buat pembalut shushi

Kamu boleh digelar sebagai penyelamat cinta! Suka mencampuri urusan percintaan orang lain. Bagi kamu, perhubungan cinta kamu sdh cukup bahagia! Kamu tak blh berfikiran sedemikian. Hakikatnya kamu perlu menumpukan perhatian trhadap hubungan cinta kamu sendiri agar lebih subur dan mekar berpanjangan!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...