Selasa, 9 November 2010

>> Aku dan Bakat (BAKAT TERPENDAM)

wah...ayat semangat gitu..entri kali nie aku nk kongsi dengan para-para sakura pengunjung yang singgah ke blog aku...berbakat ka aku nie??heemmmm...semua org ada bakat kn???cuma kita x amik kesempatan tu...huhu...dalam blog nie aku dh tunjuk macam2 bakat aku...bakat aku dari segi penulisan terutamanya..huhuk..bakat aku dalam origami(buat burung. bt ketupat,lemang,memasak) semua aku dah kongsikn dalam blog aku yang cumel nie..hahak.....tpiiiii...kali nie aku nk cari lagi bakat aku yang terpendam...bakat aku dalam bernyanyi...(nyanyi ja...klu x aku nk ngaji...tpi...aku pon xpandai sangat nk bertaranum...so...aku nyanyi...msti hampa nk tau kn sora aku nie sedap ka??...sora aku mcm na ea???...huhuhu....so...kuat kn sikit volume kt lttp or pc hampa...

tadaaaaaaaaaa........

KITA@production mempersembahkan...hahahak
layan......
lagu nie 1 minit lebih ja...aku pon tatau apa motif aku nyanyi lagu nie...sbb dia rentak dia ja...




video


so apa pendapat anda??? sora aku nie mc budak cikit...tu org kata sora mnja...hahak
http://www.emocutez.com


so aku da tau...klu aku nk nyanyi...aku x leh nyanyi lagu yang rancak mcm lagu ella, amy search, ramli sarip..nnt kotak sora aku akan mengalami kerosakan yang teruk..hihihik..
sooo....hampa cm ne lak???heee....
"SERLAHKAN BAKAT ANDA..."

10 ulasan:

si biskut berkata...

boleh dikomersialkan sora ko ni akma..jom cari studio..huhu

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

xnk la....xnk jadi artis...nnt hidup x senang...hahak...

Coco berkata...

woah! best2! nyanyi lagu lain lg! :D

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

oret...nnt akma nyanyi khas untuk coco..hahak...

Khairy berkata...

hehe..nape tak buat background music kat blog ni pakai suare ko...amacam idea aku? hihi

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

hahaha...bagus gk tu...akan d pertimbangkn..

~miss lovely~ berkata...

wahh..sdap sore.,nyanyi la lgu lain lak..
btw..ape tjuk lagu nie ek??

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

pernah muda : bunga citra lestari..huhuk..

Miza Yusof berkata...

salam singgah. hai tuan rumah. miza datang sini. selamat berkenalan :)

ya Allah memang negri pun. takut dan geliiii.

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

hahahaha...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...