Ahad, 14 November 2010

>> Senarai NGERI tahap gaban

wah2...minggu nie asyik2 entri yang ngeri2 ja..kn3.. huhu...tpi aku xmo la letak gmbar2 yang mengerikn dan  menyeramkan..nnt orang x mo nengok blog aku pulak..huhuk...kesian aku... tpi kali nie aku nk senaraikan blog2 or website2 mngeri yang pernah aku jelajah..huhuk...

mesti ada sesetengah hampa tertnya2 nape aku suka tgk bnda2 cm gini???biasa la aku nie ahli forensik, kne la nengok bnda2 cm gini..(wah2 prasan tul)..huhu... mang dulu pon aku ngeri tahap gaban jugak dan 2,3 hari tak leh nk tito..disbb kn aku nengok bnda alah cm nie...so...aku praktis kn diri aku untuk tgk bnda2 cm nie..aku tgk denagn kawan aku...aku tgk sorang2..so bila aku dah tgk bnda2 cm nie selalu..dah jd satu kebiasaan bagi aku...so..rasa mngeri or rasa mual tu da tadak..huhukk.

adalah sorang kawan aku nie bila dia tgk ja gmbar or video mcm nie msti dia gelak2, macam orang gila pon ada...lawak sgt ka tgk bnda2 mengerikn nie...heemm....

so skrang aku da tau kenapa dia gelak2 bila tgk gmbar2 or video2 yang mengerikan nie..sbb nya aku sekarang berada dalam situasi dia jgk...huhuk,..tpi kadang2 rasa kesian dan simpati tgk org yang matinya sungguh menyedihkn..nk bt cm ne kn...dah takdir..

pa yang aku dok cita nie...huhuk..jom kita tgk senarai mengerikan nie..(hampa klik la...kesian depa..xdak sapa p blog depa..)huhuk..

 (yang ni la first2 blog yang aku rajin dok p tgk sampai skrng n aku da follow blog dia...huhuk)
tagline yang d gunakan "...HIDUPLAH DENGAN PANTAS, MATILAH DENGAN CEPAT, DAN TINGGALKAN MAYAT YANG MENARIK...")


(aku suka dengar lagu dia..huhuk)

(first aku masuk terkejut sikit..huhuk...sbb ape???jom klik) 


(nie website aku baru jumpa...dalam website nie macam2 ada...klu nk tgk yang mngeri punya klik sja pada mana2 perkataan yang ada perkataan "ngeri" tpi x ngeri sgt la...huhuk)

pada siapa2 yang ada terjumpa tgk web2 myeri nie gtau aku...boleh aku g usha2..

WARNING!!! 18 SG...PADA ANDA YANG BAWAH UMUR TIDAK DIGALAKKAN KLIK OK...JGN SALAHKN AKU...HANYA PADA YANG BRANI SAHAJA!!!

14 ulasan:

kay yea berkata...

sy klik gak..hee

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

hem...klik la...jom kita klik sama2..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tak berani tgk yg pic yang ngeri2 ni..

huhu

LATEST ENTRY

FALSAMPAH ATAU FALSAFAH?

KALAU LA AWAK TAHU?

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

huhuk...kne tgk jgk..

Khairy berkata...

la...hang amik forensik ke? aku memang dah biasa tengok mayat. Dah bidang aku kan..hehe mula2 pun ok je, just tak suka la bau formalin...nyampah aku, melekat kat baju...hoho

melon berkata...

takut la nk klik syg oii... sy penakoott.. kui3...

akma, nnti bg link yg page lawak2 pulak yer syg..hehehe
sy suka yg lucu-lucu :P

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

hahahaha....oret syg....huhuk..kiter tukar blog lagi...blog lawak,..

Cikbelog berkata...

huishh berani dia tengok mende ngeri2 ek..heehe x berani nak klik walaupun bukan bawah umo..hekhekk

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

khairy: dh nma pon formalin...mang begitu... heee... itu adalah salah 1 bau y mengerikn..hahak..redha,...

cikbelog: xyh tkt...tgk sambil ttup mta sebelah...huhuk,..

Izzuddin Fauzi berkata...

hoh... siang2 x per la nengoknyer... tp malam2 pk2 le sndri...

petange berkata...

ADA MSE USHA LA BLOG SY K..:)

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

izzuddin fauzi : hahaha...napa??takut dia mai ka???hahahak

petange : oret...

touya berkata...

Aku rasa ko dah khatam semua movie Final Destination agaknya

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

hahaha....mana tau???huhuu...best kot cita tu... tambah2 tgk sambil mkn nasi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...