Jumaat, 3 September 2010

>> Akma dan origaminya....

haaa... nie nk habaq mai...jom buat origami burung... bahan utamanye hanya sekeping kertas sahaja,warna pa pon x pe...ikut suka,burung nie leh terbang tau,..bukan sebarangan burung...tpi sebelum 2 akma nk mintak maaf sbb volume video nie x bape nk jelas tpi still korang akan paham jgk,..so xpayah lah korang nk bersusah payah korek telinga.... 2 bkan masalah korang dan bukan masalah aku,tau la sora akma mahal...bkn jual kt pasaq mlm or kedai bundle...nie barang baeeekkkkk punyer....jom layan....zaaaassssss!!!


6 ulasan:

NuRFaRaH HaNi berkata...

pas nie bt ketupat lak taw......huhu
nk raye nie

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

oret....

Anzur Anuar berkata...

lemang boleh buat x??
ehehe..

Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

oranglidi berkata...

ambe dari kecik lagi try buat burung kertas ning. tapi alih2 jadi kapal kertas je.. tq sudi kongsi cara buat. hehe

"My name is Akma, and I am not a terrorist" berkata...

ha....apa tggu lagi....buat la...

zety berkata...

ma nh xhbs2 ng kelab seni dia...
dr kolej smpai lanh...
haha...bgus2 i sokong angkat ktiak you.... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...